Kookstudio Manjefiek

Manjefiek beschikt over een professionele kookstudio voor vakopleidingen, hobbykoks en bakworkshops onder leiding van SVH meesterkok Wiel Rekko.

Vakopleidingen restaurantkok niveau 1,2,3

Je vakdiploma halen in een professionele keuken en in een restaurant situatie onder leiding van een SVH meesterkok. Naar aanleiding van de aanmeldingen worden de dagen bepaald voor de duur van 40 weken, schooljaar 2018/2019.

 

Hobbykoks

Les van een SVH Meesterkok, in deze les leer je alle technieken van de hedendaagse keuken, de lessen zijn 1 x per maand vanaf 18.30 uur tot 22.30 uur naar aanleiding van het aantal aanmeldingen wordt de dag bepaald.Heel Limburg bakt

Wegwijs worden in de patisserie van de hedendaagse keuken, zoals desserts, brood, banket, koekjes, bonbons, ijs bereiden, modelleren en opmaken. Naar aanleiding van het aantal aanmeldingen wordt de dag van de les bepaald. De dagen dat de lessen zullen plaatsvinden zijn voorlopig gepland op woensdag of donderdag overdag of s’avonds.

 

Koken voor uw gasten

Altijd al eens voor uw vrienden en of familie willen koken in een professionele keuken onder leiding van een meesterkok ?  Uw gasten laten genieten in een prachtig restaurant met sfeervol gedekte tafels ook dat kan bij Manjefiek, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Kookworkshops voor bedrijven

Wil je een keer je baas culinair aan het werk zien? Ben je benieuwd wat de ICT-er nog meer in huis heeft dan computerskills? Zelf ervaren of je het hoofd koel kan houden in een hectische keuken? Boek dan een kookworkshop bij Manjefiek. Leer je collega’s en relaties ècht beter kennen. Maar leer ook jezelf beter kennen. Want had je ooit gedacht dat je zelf in staat bent om verse pasta, gerookte vis of gepocheerde eieren te maken? Bij Manjefiek zijn we ervan overtuigd dat gezelligheid in de keuken begint. Daarom is iedereen tijdens een feestje altijd in de keuken te vinden. Dus waarom zou je tijdens een bedrijfsuitje of relatie-evenement de hele middag of avond met 12-delig bestek aan tafel zitten? En alleen degene die naast je aan tafel zit spreken? Dus duik samen de keuken in. Creëer de heerlijkste gerechten onder begeleiding van meesterkok Wiel Rekko. Ga daarna uitgebreid tafelen met een goed glas wijn. Geniet van de pure smaken èn van je gezelschap. Gegarandeerd een bedrijfsuitje waar je nog lang over napraat.

 

Informeer naar de vele mogelijkheden van kookstudio Manjefiek !

info@manjefiek.nl  of 043-3610145