Manjefiek  Kerstdiner 2018

€ 62,50 p.p.

 

Amuse

Soepje van krab

 

 

Gepekelde tonijnfilet met gemarineerde coquilles en een limoengel****

Gesauteerde kabeljauwfilet  en een ravioli van ceps en truffelschuim

 

 

****

Citroen en wodka

 

 

****


Hertenfilet op lage temperatuur bereid met een basilicum saus en

gefrituurde boerenkool

 


****


Meringue met witte chocolade en passievruchten

Manjefiek  Kerstnieuws 2018

*Kerst-kook-workshop*Christmas Inspiration*Diners*Borrels*

Na een lange zonovergoten zomer gaan we weer richting het einde van het jaar, wellicht voor u de gelegenheid uw zakelijke relaties en of personeel te bedanken voor de prettige samenwerking of om gewoon gezellig samen te toasten op een succesvol jaar.

 

Manjefiek is de ideale locatie om met uw collega’s en relaties samen te komen, wij beschikken over meerdere sfeervol ingerichte salons midden in het prachtige Limburgse landschap, gemakkelijk bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid.

Meesterkok Wiel Rekko zorgt samen met zijn team dat u het jaar onvergetelijk kunt afsluiten.

 

Wat is er nu leuker om samen met uw collega’s of relaties zelf een heerlijk kerstdiner te bereiden onderleiding van een Meesterkok ?

De keuken is de plaats waar in ongedwongen sfeer de leukste gesprekken op gang komen, samen aan de slag en u geeft uw gasten inspiratie mee om zelf thuis een heerlijk diner op tafel te zetten, een prachtig cadeau om te geven! Natuurlijk gaat u na deze inspirerende kerst-kook-workshop ook samen met uw gasten aan tafel en genieten van uw gezamenlijk bereidde diner.

De kosten van deze workshop inclusief het 4-gangendiner, receptuur en inspiratie €57.50 excl. drankjes. U kunt deze workshop reserveren vanaf 12 personen.

Liever niet zelf aan de slag ? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van onze“Christmas Inspiration” , een proeverij van gerechten en wijnen. Samen genieten in een sfeervolle kerstambiance en al uw gasten krijgen de receptuur van deze gerechten feestelijk verpakt mee naar huis !

 

Traditioneel genieten van een diner aan mooi gedekte tafels dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden, Meesterkok Wiel Rekko bespreekt graag samen met u de vele mogelijkheden voor een onvergetelijk diner.

 

Kerst en eindejaarsborrels behoren ook tot de mogelijkheden, wij zien u graag tegemoet uw wensen te bespreken.

Manjefiek  Kerst 2018

Na een zonovergoten lange zomer gaan we nu richting het einde van het jaar, met natuurlijk de gezellige kerstdagen in het vooruitzicht !

 

Manjefiek is dit jaar geopend op kerstavond en eerste kerstdag, tijdens deze dagen kunt u in ons sfeervol in kerstsfeer ingerichte restaurant met prachtig uitzicht op het Limburgse landschap genieten van een Manjefieke lunch en Manjefiek diner.

 

Meesterkok Wiel Rekko heeft voor u een heerlijk menu samengesteld waarin hij natuurlijk rekening houdt met uw eventuele dieetwensen of als u vegetarisch wenst kunt u dit bij uw reservering aangeven.

 

Manjefieke kerstavond beginnen wij feestelijk met Manjefieke amuses waarop volgend een heerlijk 4-gangenmenu € 62.50.

 

Eerste kerstdag kunt u tijdens de lunch genieten Manjefieke amuses met aansluitend een heerlijk 4-gangenmenu €59.00 of tijdens het diner € 62.50.

 

Wij kijken er naar uit u één van deze dagen samen met uw familie en of vrienden te ontmoeten.