Vergaderen

Zoekt u de perfecte plek voor uw zakelijke bijeenkomst of meeting? Dan heeft Manjefiek voor u de ideale accommodatie. Onze vergaderlocaties blinken uit in rust en ruimte en zijn daarmee de ideale plaats voor uw strategische sessies met collega’s of vergaderingen met zakenrelaties. Manjefiek biedt u een inspirerende vergaderruimte in Maastricht, vlakbij de A2, maar met de ontspannen ambiance van het weidse heuvellandschap.

Een vergaderruimte van Manjefiek kenmerkt zich niet enkel door rust en de groene omgeving. Zo zijn ook onze professionele faciliteiten zeer compleet aanwezig in uw vergaderruimte, wat voor soort zakelijke relaties u ook ontvangt. De service van onze vergaderruimte is compleet en wij garanderen u dat uw zakelijke bijeenkomst van begin tot eind goed en soepel verloopt.

Manjefiek gekenmerkt wordt door haar inspirerende omgeving. Wij brengen met onze vergaderruimte en diverse arrangementen inspanning en ontspanning in balans, waardoor u optimaal kunt vergaderen en het beste uit uw zakelijke relaties kunt halen.